Östra Vår känns färdig..

Ja, Segeltorp trummar på och är i princip klara för Förkvals-PlayOff.
Hanviken och Trångsund ser ut att få kvala nedåt och övriga får…vara där de är.

Sollentuna   –  Hanviken 6 – 3 (1-0, 3-1, 2-2)

Carl Johan Klint, Sollentuna: -Bra insats från start till mål även om det blev lite onödigt spännande sista 10.

Niklas Perers, Hanviken: -Sett över 60 minuter vinner Sollentuna rättvist idag. Vi är inte med och tävlar första halvan av matchen och bjuder på för enkla mål för att vinna hockeymatcher just nu.

…………………

Segeltorp  –  Trångsund 5 – 1 (2-1, 1-0, 2-0)

Mikael Österblom, Segeltorp: Vi hade ett skott på mål emot oss i första perioden ..och det släppte vi in! Jag gnällde litet på killarna i periodpaus men ångrar mig efteråt. Svår match för oss på så sätt att vi känner att vi är bättre och kanske borde försöka spela ut mer men vi tar en stabil seger och det är ju det viktigaste.

Calle Wendt, Trånkan: -Jadu, idag är de enkelt. Segeltorp är bättre än oss över 60 min och vi utnyttjar inte de lägena vi har vilket vi behöver för att lyckas ställa till de mot Segeltorp.

Hammarby   –  Vallentuna  4 – 5 (1-0, 0-4, 3-0, 0-1)

Tommy Latva, Hammarby: Nu vann Vallentuna på 10:e försöket och jag kan väl tycka att vi var dåliga i andra perioden och inte så märkvärdiga i första heller men i tredje var vi bättre än Vallentuna och om vi inte fått en utvisning i OT, som jag tycker var tveksam..ja då hade vi kanske tagit tionde raka segern mot Vallentuna. Men, men vi gratulerar motståndarna.

Charlie Thermaenius, Vallentuna: Ingen match man kommer minnas i generationer direkt, vi har ju inget att spela för nu. Bajens fjärde mål som betydde att det blev OT var en sargstuds som helt ställde vår målvakt och pucken hamnade på bladet hos en Bajenspelare framför mål! Turligt för dem!
Men, jag ger dem all cred för deras driv och att de kan vara riktigt bra offensivt. Väldigt skönt dock att bryta trenden…vi har tydligen 3 segrar på 24 försök!!!