Deadline Day: Thegel signar nytt med SIK

På dagen då övergångar är ett hett samtalsämne i hockeysverige, har Skövde IK en glad nyhet att presentera.

Frontfiguren och interna poängledaren Henrik Thegel har i dagarna satt sin underskrift på ett rykande färskt 2-års kontrakt med klubben, som gör honom trogen Siken till och med säsongen 2020-2021.

Thegel som denna vända har 2 säsonger i bagaget i den röda tröjan kommer alltså fortsätta skämma bort Billingehovspubliken i minst ytterligare 2.

Sportgruppen om kontraktet:

– Härligt att kunna skriva på med Henrik så pass tidigt. Henrik har under den gångna säsongen tagit ett stort ansvar i ett ungt lag. Han är en viktig person i omklädningsrummet med sin ödmjukhet, träningsvilja och rutin. Henrik är en skicklig spelare och håller hög division 1 nivå. Han är driven och vill fortsätta utveckla sitt spel, en härlig attityd till sporten och en bra förebild för lagkamrater samt ungdomar/juniorer i föreningen. Med andra ord är vi väldigt glada över att han valt att stanna.

Thegel själv är nöjd:

-Det känns mycket bra. Jag och familjen trivs utmärkt både i staden och med klubben. Framtiden känns ljus och jag ser redan fram mot nästa säsong trots att vi ännu inte riktigt avslutat denna.

Skövde IK är mycket nöjda med signeringen och hoppas att Thegels bössa håller krutet torrt och mullrar för lång tid framöver.