Dahné förlänger med SIK

Erik Dahnè vände hem till Skövde IK till den gångna säsongen och gjorde snabbt ett bra intryck på träningsmatcherna. Dessvärre var olyckan framme i en utav matcherna och Erik ådrog sig en knäskada, en skada som hindrade honom från spel i stort sett hela säsongen. Erik kom tillbaka i spel när det återstod fyra matcher. Men väl där kom han i spel med besked och bidrog direkt. Skövde IK och Erik har förlängt hans avtal med ett år.

Erik om att förlänga:

– När det kom på tal om att förlänga avtalet så var det en självklarhet att skriva på. Skövde IK är moderklubben och jag tror på den ”resa” klubben har påbörjat. Det är en skön grupp vi har och jag tror vi kan ta flera kliv framåt kommande säsong.

Hellström om Erik:

– Kul att Erik valt att stanna. Efter en säsong som bestod av 99% rehab så kan jag tänka mig att det finns ett rejält sug efter hockey hos honom. Erik är en ambitiös spelare med bra intensitet och spelsinne. Gör han en bra sommarträning och får vara hel och frisk så kan han kommande säsong ta bra kliv i sin utveckling. Han är en viktig center för laget, en spelare som är lätt att spela med och som alltid stämplar in.