Hockeyettan förstärker organisationen

Hockeyettan har engagerat Mats Johansson som ett led i att förstärka organisation för den sportsliga, kommersiella och ekonomiska utvecklingen.

Mats blir projektledare för några av de viktigaste frågorna som för närvarande hanteras. En av uppgifterna blir att i samverkan med Svenska Ishockeyförbundet bidra till att ett hållbart och väl förankrat förslag tas fram till ett framtida seriespel för Hockeyettan.

Mats Johansson kommer närmast från Borlänge Hockey där han varit verksam under många år. Mats sitter även i styrelsen för Hockeyettan där han redan hanterat flera av de aktuella frågorna.

– Vi välkomnar Mats till organisationen nu när han blev tillgänglig, för att bidra till att hantera flera strategiska frågor för utvecklingen av Hockeyettan, säger Ronnie Glysing, ordförande i Hockeyettan.