Tre unga nyförvärv till Sollentuna

Viktor Fagerlund ansluter från Västerås J-20 SuperElit. En stockholmskille som har fått sin hockeyfostran i AIK och efter 4 säsonger i Västerås flyttar hem till Stockholm igen. Viktor är en defensiv back som jobbar hårt för att hålla rent framför kassen.

Viktor Fagerlund – Eliteprospect

Lukas Tillberg ansluter från Luleå J-20 SuperElit där han har huserat under 5 säsonger och den senaste säsongen som assisterande kapten.
Lukas är en skridskostark spelare med mycket energi och kommer att bidra med hårt arbete över hela banan.

Lukas Tillberg – Eliteprospect

Alfons Nordberg ansluter till Sollentuna. Den gångna säsongen gjorde han 24 matcher för Boden innan han tog en paus för en filminspelning. Nu vill han spela ishockey igen för att sätta avtryck i Östra HockeEttan. Alfons är en spännande spelare som är skridskostark och full av energi. Med sin trogna och intensiva spelstil så kommer det att hetta till i duellerna.

Alfons Nordberg – Eliteprospect