Över 70 delegater möts om framtiden i Hockeyettan

På lördagen höll ligaorganisationen Hockeyettan sitt 8:e årsmöte på Best Western Hotell, Arlanda Hotellby.

38 av 46 röstberättigade medlemmar från hela Sverige närvarade på årsmötet under lördagen. Det var ett fullspäckat årsmötesprogram i en positiv och kreativ anda med intressanta gäster under temat Hockeyettan – En liga på riktigt!

• Gabrielle Mellqvist, ordförande i Smålands Ishockeyförbund, informerade om Svenska Ishockeyförbundets förslag att ombilda 22 distriktskontor till 7 Sportkontor.
• Jörgen Lindgren höll ett uppskattat föredrag under temat Idrott & Affärer som väckte tankar om att ”ingenting är omöjligt” – ”det finns bara möjligheter”.

Den formella delen av årsmötet leddes av Hans Nyberg som mötesordförande för fjärde gången och där valberedningens förslag antogs till alla delar.

Ronnie Glysing omvaldes som ordförande för åttonde gången.
– Det känns verkligen hedrande och som en stor ära att fått förtroendet av medlemsföreningarna att leda Hockeyettans arbete tillsammans med mina styrelsekollegor ytterligare ett år, säger Ronnie Glysing.

– Tillsammans ska vi arbeta för att utveckla Hockeyettan till Sveriges bredaste och mest engagerande hockeyliga genom ligaorganisation och på så sätt medverka till att ishockey är Sveriges mest engagerande idrott. Nu tar vi nästa steg och slår fast att Hockeyettan är en liga på riktigt. Focus är att ytterligare kommersialisera vår verksamhet till gagn för våra medlemsföreningar, avslutar Ronnie Glysing.

Hockeyettans styrelse ser ut som följer:
Val av ordförande för en tid av ett år Ronnie Glysing
Val av ledamöter:

Ove Marklund, vice ordförande (vald på två år 2018)
Jan-Erik Sundquist, vice ordförande (nyval två år)
Carl-Magnus Jonsson (vald på två år 2018)
Mats Johansson (vald på två år 2018)
Göran Lilja (omval två år)
Stefan Fransson (nyval två år)

Val av suppleanter för en tid av ett år: Erik Åström
Jonny Odhner

Val av revisor för en tid av ett år: Finnhammars Revisionsbyrå AB med auktoriserad revisor Per-Olof Strand som huvudrevisor.

valberedning Carl-Fredrik Kleman, Sammankallande
Johan Henriksson, Ledamot
Patrick Martinsson Ledamot

Vid frågor kontakta ordföranden Ronnie Glysing, 070-960 01 10 eller [email protected].