PRESSMEDDELANDE från HHC: Ny huvudtränare klar för 2 år!

Bildtext: Pär Langer, sportchef Hudik Hockey, skakar tass med Per Ljusteräng som är ny huvudtränare för HHC säsongerna 2019-2020 & 2020-2021.

Hudik Hockey har idag kommit överens med Per Ljusteräng som ny huvudtränare för HHC säsongerna 2019-2020 & 2020-2021. Per kommer närmast från Tingsryd i HockeyAllsvenskan. Innan dess var han huvudtränare för Kallinge/Ronneby i HockeyEttan under fem säsonger.

– Per är en av de mest meriterande tränarna vi har haft i HHC och har varit verksam på flera olika nivåer. Jag är övertygad att han kan utveckla vårat spel ytterligare en nivå, säger Pär Langer sportchef HHC.

Per har varit tränare i Division 1/HockeyEttan, Allsvenskan samt SHL under sin karriär.

– Hudik Hockey är ett lag som presterade bra förra året och jag hoppas jag kan hjälpa dem till nästa nivå. Jag var med och mötte HHC för 2 år sedan med Kallinge/Ronneby och det känns som ett lag som har varit med i toppen och även etablerat sig i toppen de senaste åren. Så jag hoppas vi fortsätter på den inslagna vägen, säger Per Ljusteräng.

Klicka HÄR för att se webb-tv intervju med Per Ljusteräng – ny huvudtränare i HHC.

Per Ljusteräng

Född: 680313

Moderklubb: Säters IF

Klubbar (spelare): Säters IF (Div 2), Södertälje (SHL), Sverige U18 & U20, Västra Frölunda (Div 1), Luleå (SHL), Rögle (SHL), AaB (Danmark).

Klubbar (tränare): Sunne (Div 1), Södertälje (Allsvenskan), AIK (SHL), Boden (Allsvenskan), Borås (Div 1 & Allsvenskan), Kristianstad (Div 1), Kallinge/Ronneby (HockeyEttan), Tingsryd (HockeyAllsvenskan).

För mer info gå in HÄR (källa: Eliteprospects)