Isen i Surahallen dröjer.

Se hit! Som många av er vet så kommer vi återigen få vänta på isen i Surahallen. Preliminärt så kommer isen vara klar första veckan i september och A-lagets seriepremiär är bara någon vecka senare.

Det här gör inte bara att våra lag påverkas negativt ur ett sportsligt perspektiv. Hela föreningen drabbas också ekonomiskt när vi måste hyra in oss i andra ishallar för att ge träningsmöjligheter åt våra lag.

Vi är många som sliter uppemot 30-40 timmar per vecka på ideell basis för att få en ekonomi i balans och göra föreningen livskraftig på alla plan. Året som gick så lyckades vi mot alla odds, med hjälp av flera lyckade aktiviteter och mycket hårt arbete från våra fantastiska ideella krafter skapa en ekonomisk buffert som säkerställer elitlicensen för A-laget och nya matchtröjor till samtliga våra lag. Nu riskerar våra dåliga förutsättningar i Surahallen äta upp en betydande del av den buffert vi byggt upp. Därför öppnar vi lite på chans upp vårt Kampanj-Swishnummer igen.

Kanske är ni några som kan tänka er att bidra med en liten slant och hjälpa oss så att bristen på is inte ger oss såväl spelmässiga som ekonomiska problem i vinter. Tack!

Mattias Forsberg