Upptaktsträff med A-laget

I dag kl. 13:00 hade A-laget upptaktsträff. I stort sätt var alla där, några saknades på grund av jobb.

Coach Conny Grundström inledde träffen med att hälsa alla välkomna och sedan fick alla spelare presentera sig själva. och slutligen presenterade sig alla ledare runt laget. Conny och assisterande tränaren Daniel Carlsson presenterade säsongsupplägget för alla närvarande. Så på måndag 12 augusti går man på is i Köpings Ishall kl. 21:00. Så första veckan tränar man ytterligare 3 pass i Köping, Det blir som Conny sa en lite annorlunda säsongsupptakt i och med att vi inte har is i Surahallen förrän tidigast 3 september.

Efter mötet installerade sig alla i omklädningsrummet och sen kördes det tester med spelare, samt att man kollade igenom materialet, slipade skridskor inför måndagens isträning.

Staffan Hesselbäck