Truppnytt Sollentuna

Vi har nu satt truppen inför säsongstarten och vi vill tacka våra try-out spelare som har varit med oss och skapat konkurrens, vi önskar dessa lycka till i sina framtida karriärer.

Föreningen vill dessutom tacka av några spelare lite extra som valt att sluta efter lång och trogen tjänst i Sollentunas färger.

 

Kim Brändström  kom till Sollentuna säsongen 16/17 från Timrå J-20 första året vi spelade i HockeyEttan, de två sista säsongerna var han kapten för oss. Nu tvingas han lägga skridskorna på hyllan efter en handfull hjärnskakningar.
Trist tycker vi alla som känner Kim men som det mesta så har allt ett slut.

 

Joel Norén väljer lägger sina skridskor på hyllan och satsar vidare på sin civila karriär. Joel kom från Väsby inför säsongen 16/17 och slutade inför säsongen 17/18 men gjorde come-back då vi var inne i en tung period. Med sin rutin och ledaregenskaper kom han in och vände skeppet tillsammans med sina övriga lagkamrater.

 

Felix Såsser har valt att gå vidare i sin karriär som numer representerar Kalix. Felix kom till Sollentuna som  junior inför säsongen 16/17 för att känna på seniorhockey. Under sina 3 säsonger i Sollentunas färger så gick Felix från klarhet till klarhet

 

Albin Berg har själv valt att kliva av tåget med Sollentuna vilket är tråkigt då  han är en Sollentunaprodukt som gått den långa vägen i föreningen och varit en kulturbärare. Han var med och spelade upp Sollentuna i HockeyEttan och varit klubben trogen. Han lämnar ett stort tomrum efter sig men vi hoppas att du kommer ner till hallen och visar ditt stöd för lagkamraterna.

 

Vi önskar samtliga spelare lycka till i sina karriärer.

 

//Lagledningen