Vinst mot Hanviken

Äntligen var det dags för säsongens första trepoängare. Hemmalaget tog ledningen 7:46 in i första perioden genom Emil Broed, knappt tre minuter senare var det Simon Brännvall som stod för 2-0. Första periodens tredje mål slogs in av Gustav Skyttvall precis innan periodslutet.

Andra perioden gick i Hanvikens tecken enligt skotten men slutade trots det 1-1. Målskyttar var Fredrik Wink för hemmalaget och Charlie Ahlbom för gästande Hanviken.

Tredje perioden var den jämnaste perioden med 11 skott/10 räddningar för bägge lagen. Båda målen gjordes i numerärt överläge. 5-1 målet gjordes av Elias Lindskog och Hanvikens Charlie Ahlberg fick sitt andra mål efter 56:13. Matchen slutade 5 – 2.

Nästa match är derby hemma mot Arlanda Wings på onsdag (25 september) kl 19.00  i Sveab Arena.