Vinst mot Wings

Sollentuna övertygar! Sollentuna inledde matchen mot Arlanda Wings med ett härligt fokus och energi. Det gav en tidig utdelning då Emil Broed med assist av Lucas Lagerstedt och Andreas Gällstedt gjorde mål 01:22 in i första perioden. Perioden vanns av Sollentuna som hade 14 skott på mål medan Wings hade 10.

Andra perioden började också bra för Sollentuna. 01:0 in i perioden gjorde Alfons Nordberg med assist av Elias Lindskog och Tim Ljungkvist 0-2 i matchen. Efter 0-2 målet spelade Sollentuna merparten av perioden i numerärt underläge. Utvisningarna avlöste varandra och till slut lyckades Wings reducera till 1-2 genom Sebastian Modén. Skotten i andra perioden var 7 för Sollentuna och 14 för Wings.

Emil Broed gjorde sitt andra mål för kvällen 40:54 in i tredje perioden. Wings satte stor press och tog ut målvakten redan med 5 minuter kvar av matchen. Trots många skot mot den tomma kassen lyckades inte Sollentuna pricka in ett fjärde mål. Det blev istället Wings som kunde reducera till 2-3 genom Daniel Mattsson. Det blev också matchens slutresultat. Skotten i tredje perioden var 6 för Sollentuna och 12 för Wings.

Sollentuna och Wings bjöd på en mycket underhållande och spännande match. Sollentuna höll en mycket bra nivå på sitt spel i första och tredje perioden. Försvarsspelet imponerade genom att stå emot stor press. Målvakten Ben Johansson räddade 34 av 36 skott vilket innebar en räddningsprocent av på 94,44%.