9 snabba med Oskar Kellerstam

Läs vad  #27 Oskar Kellerstam tycker och tänker inför matchen mot Hudiksvall.

 1. Hur skulle du summera din egen och lagets insats så här lång?
  Mig egen insats har varit godkänd. Det tog en liten tid att vänja sig med seniorspel och det finns mycket jag måste bli bättre på men jag känner att jag utvecklas för varje dag som går. Lagmässigt har vi stora delar av säsongen spelat bra ishockey men inte alltid fått med oss resultaten. Om vi kan hitta en jämnare nivå och kunna vinna matcher även om vi inte har en bra dag är jag övertygad att vi kommer klättra upp i tabellen
 2. Hur ser dina förberedelser ut matchdagen?
  På matchdagar har jag vissa rutiner som t.ex tejpa om klubban, värma upp ordentligt och lyssna på musik innan nedsläpp. Dessutom brukar jag alltid se till att jag äter mycket innan match för att orka prestera varje byte.
 3. Dina reflektioner på matchen mot Wings i onsdags?
  Vi gjorde en stark laginsats mot Wings, framförallt i boxplay. Men i 5-5 spelet var vi klart det bättre laget och vann välförtjänt.
 4. Vilka spelare i Sollentuna har överraskat positivt på dig så här långt?
  #50 Benjamin Johansson
  har varit grym mellan stolparna och har vunnit matcher för oss. Dessutom tycker jag #28 Andreas Gällstedt varit riktigt bra under hösten.
 5. Vilka spelare får Enköping se upp för?
  #31 Emil Broed
  som var tvåmålsskytt senast mot Wings får Enköping se upp för, även #17 Lucas Lagerstedt bör dem ha ett extra öga på.
 6. Enköping i nästa match, hur ska vi kunna ta poäng från de? Vad är din känsla inför mötet ? Vad kommer att krävas för att gå segrande ur striden?
  Vi gjorde en bra match senast och ska bygga vidare på det mot Enköping. Vi måste jobba hårt över hela isen samt vara disciplinerade och hålla oss borta från utvisningsbåset för att ta 3 poäng. Det blir en viktig match men jag har en bra känsla.
 7. Vilka avgörande faktorer kommer att påverka utgången av matchen?
  Enköping är ett bra lag och jag tror att en nyckel för att vinna matchen är spelet framför målen. Om vi städar undan framför eget mål samt skapar långa anfall med mycket trafik framför deras målvakt har vi goda möjligheter att vinna.
 8. Hur slutar matchen?
  Tror på en jämn match men vi kommer vinna tredje raka matchen.
 9. Och till sist, vem är seriens bästa domare anser du?
  Jag brukar inte tänka så mycket på vem som dömer men Thomas Mccarthy har varit bra dem matcher han dömd oss.