7 snabba med Coach Klint

Idag ställer vi frågan till Coach Klint inför matchen mot Vallentuna.

Hur skulle du summera lagets insats så här lång?
Jag tycker att insatsen långa stunder har varit bra. Vi är betydligt jämnare i vår prestation denna säsong jämfört med fjolåret. Vi har emellertid inte gjort tillräckligt många mål på de chanser vi skapat för att på allvar hänga med i kampen om en allettanplats.

Du som coach, hur förbereder du dig själv inför matchdag?
Förberedelserna görs snarare dagarna mellan matcherna än själva matchdagen då man mest vill att domaren ska släppa pucken.

Vilka reflektioner har du på matchen mot Enköping i fredags?
Besviken på att vi inte riktigt var med från start, samtidigt nöjd med att spelarna tar sig i kragen och får till en matchbild som absolut kunde räckt till 3 poäng.

Derby mot ditt gamla lag, Vallentuna. Lite extra känslor kanske man kan skönja. Den perfekta matchbilden, kommer vi att få se den på onsdag. Vallentuna hade det lite tungt i söndags, kan Sollentuna få betala priset för det?
Har faktiskt inga speciella känslor för Vallentuna som motstånd, jag känner spelare och ledare i princip alla motståndarlag i den här serien. Vi kan nog glömma den perfekta matchbilden, det kommer bli kamp om varje centimeter från start.

Vilka framgångsfaktorer kommer att påverka matchutgången?
Möter man ett så rutinerat och skickligt lag som Vallentuna gäller det att vara fokuserad i 60 minuter, lyckas vi med det så har vi en bra chans på vinst.

Vilka spelare, enligt dig har utvecklats lite extra?
Kul att se #2 Daniel Nordström och #33 Simon Boman utvecklas och ta mer framträdande roller i laget detta år.

Hur slutar matchen?
Inte mycket för att tippa men räknar med en jämn match där något av lagen vinner med uddamålet, förhoppningsvis vi såklart.