Vinst mot Hammarby !

Wille Stoor efter matchen där Vallentuna vinner övertygande mot Hammarby. Slutresultat 6-3.
Ni vinner matchen mot Hammarby idag, vilken härlig seger, berätta! 
-Vi kom ut väldigt starkt och var det bättre laget från början. Vi visade prov på ett bra anfallsspel och pucktempo vilket resulterade i några mål. Sen blev det lite hackigt i andra perioden pga alla utvisningar och vi bjöd in dem i matchen igen. När vi kom ut i tredje tycker jag att vi klarade av att stänga ute Hammarby och tog tre VIKTIGA poäng
Vi pratade inför matchen om er positiva statistik med att ta ledningen och idag blev det viktigt, varför? 
-Som jag sa innan så är det alltid skönt att få göra första målet. Vi visste hur viktigt det var med tre poäng idag och att göra första målet gjorde att vi kunde släppa lite på nerverna och spela vårat spel.
Hur ser du på din egen insats ikväll? Laget i sin helhet?
-Det kändes ganska bra för min egen del. Tyckte ändå att jag jobbade på bra och kunde skapa en del i offensiva zonen. Sen var det även skönt att få göra ett mål. Om man kollar till laget tycker jag att vi visar en bra inställning och att vi är starka mentalt. Vi spelar en kreativ hockey och trots att vi släpper in några puckar viker vi inte ned oss totalt. Det blev lite skakigt för en början kanske men vi lyckades komma igen och hålla tätt
Hur tycker du det gick i spelet ”Special teams”?
-Vi gjorde väl mål i både pp och bp så de e ju bra. Vi hade ganska mycket boxplay som jag tycker vi skötte på ett bra sätt. De fick in en puck i 5 min in i pp men annars stängde vi av dem väldigt bra. Pp såg också stundtals bra ut. Bra puck tempo och många skapande lägen.
Nu blickar vi framåt och det är nyckelmatch på onsdag borta mot formstarka Huddinge som hittat liret. Hur är känslan och hur ska ni upprepa vinsten från senaste matchen mot Huddinge? 
-Huddinge är som sagt väldigt starka just nu och går som tåget, men vi har en bra känsla i gruppen samt visat en bra moral på slutet. Om vi inte ger dem några ytor och följer våran spelidé kommer det gå vägen. Vi har ju slagit dem förut så vi kan slå dem igen.
Hur många poäng till behövs för att vara säker på minst femteplatsen? 
-Efter segern idag har vi allt i våra egna händer. Det mest optimala skulle vara att gå rent, men vi har tre topplag framöver så det kräver en enorm disciplin och hårt arbete. Sen är det viktigt att man gillar läget vi är i och vågar spela ut, vi får inte börja tveka och spela avvaktande. Men jag tror starkt på oss!