Nyman lånas ut

Skövde IK:s forward Jonas Nyman, lånas ut till Hockeyallsvenska topplaget BIK Karlskoga resten av denna och kommande vecka.

-BIK sitter i en sits med med spelare borta pga J-VM läger samt skador och sjukdomar, och Staffan Lundh (BIK:s tränare) hörde av sig om han kunde få låna Jonas under en kortare period fram mot jul, och detta har vi sagt ja till, säger Klubbchefen Anders Lundström till hemsidan.

Anders fyller i: -Det är väl på nåt sätt ett kvitto att vår verksamhet går åt rätt håll när ett Allsvenskt topplag som BIK hör av sig och vill låna våra spelare. Jonas och Staffan har ju en historia ihop sen tidigare från Färjestads J20 lag, så han har bra koll på honom. Kul för Jonas också, som får vara med om en rad trevliga matcher kommande veckan då bland annat både Timrå och AIK finns på spelschemat. Vi räknar med att han kommer tillbaka till Allettan starten i ännu bättre form och fylld av energi.

Jonas ansluter till Karlskoga redan idag, och beräknas finnas i laguppställningen redan i morgon för matchen mot Tingsryd.