ons 19 feb Slut
Hockeylag KLR 4
Hockeylag MRM 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag KUM 2
Hockeylag NYK 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag FOR 4
Hockeylag SUR 0
ons 19 feb Slut
Hockeylag MAL 6
Hockeylag LND 5
ons 19 feb Slut
Hockeylag PIT 2
Hockeylag KIR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag TEG 3
Hockeylag BOD 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag STR 10
Hockeylag SHC 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag SEG 2
Hockeylag WIN 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag ESK 5
Hockeylag HIF 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag VHC 3
Hockeylag ORN 6
ons 19 feb Slut
Hockeylag LIN 2
Hockeylag BHF 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag OIK 0
Hockeylag VSB 2
ons 19 feb Slut
Hockeylag HHC 8
Hockeylag VBK 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag GRU 2
Hockeylag SIK 12
ons 19 feb Slut
Hockeylag HAH 2
Hockeylag KRIF 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag NYB 2
Hockeylag MAR 3
ons 19 feb Slut
Hockeylag VRH 2
Hockeylag TRO 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag TRA 0
Hockeylag HUD 4
ons 19 feb Slut
Hockeylag DAL 4
Hockeylag TYR 1
ons 19 feb Slut
Hockeylag BOR 1
Hockeylag VIM 6
tor 20 feb Slut
Hockeylag LEJ 1
Hockeylag KAL 4
tis 25 feb 19:00
Hockeylag HAH -
Hockeylag VSB -
fre 28 feb 19:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -
lör 29 feb 16:00
Hockeylag VSB -
Hockeylag HAH -

Vallentunaförlust i målkalas: ”Inte domarnas fel”

När vi summerar matchen så fick vi se 12 mål där Vallentuna tog ledningen i första perioden med 1-0 men fick sedan jobba i uppförsbacke där Borlänge fick utdelning på 3 av sina 4 PP men Vallentuna lyckas kvittera tre gånger om men fick inte till en fjärde kvittering då matchen slutar 7-5 efter sista målet i tom kasse i matchens sista sekund. Vallentuna hade flera bra chanser till kvittering i slutet och ta matchen till förlängning men ett tungt och starkt Borlänge ville annat.

Vallentuna gör en mycket bra insats och inget annat lag har denna säsong gjort 5 mål på Borlänge i deras egen borg. Som matchen blev så kunde Vallentuna mycket väl rest hem med minst en poäng på kontot. Nu Är det en vecka att jobba med de egna detaljerna i spelet för att förbereda sig inför lördags matchen mot Boden samt söndagen mot Kiruna. Känslan i Vallentuna lägret är att spelarna verkligen vill tävla om det här och det råder det inget tvivel om efter vad vi sett på de tre första matcherna

Vi får matchkommentarer av #12 Oscar Jahnstedt i bussen på väg hem.

Ta oss igenom matchen, vad säger du?

-Vi startar bra och alla är på och gör sitt jobb. Det blir en svängig tillställning till slut där jag tycker att vi krigar på hela matchen, är riktigt bra i 5-5 spelet som vi vinner med 5-3 då jag bortser från sista målet. Sammanfattningsvis sliter vi för varandra och lyckas pressa Borlänge länge och väl.

Du tog upp vad som skulle bli viktigt i matchen, utvisningarna och det kostade ju och du sitter själv på två, hur ser du på det?
-Haha ja det stämmer, den första utvisningen kan jag förstå, den e solklar, medan jag tycker min boarding är lite larvig, men det är fortfarande ingen ursäkt. Det är inte domarnas fel att vi inte vinner.

Ni jobbar er tillbaka starkt tre gånger om genom kvitteringar och när det blir 5-5 med knappt 7 min kvar kunde ni ha gjort något annorlunda för att hålla det resultatet perioden ut och säkrat minst en poäng?
– Ja det beror ju lite på hur man ser på det, jag anser att matchen hade kunnat sluta hur som helst och jag tycker vi gjorde rätt som gick för 3 poäng, det var små marginaler och tillfälligheter som avgjorde matchen.

Vad tycker du slutligen fungerade bäst för er idag och hur summerar du din egen insats?
– Jag tycker att vi är mycket bra i spelet 5 mot 5 och skapar många bra målchanser, själv så är jag såklart inte nöjd med min insats då vi förlora matchen samt att jag tog 2 utvisningar, men annars tyckte jag att jag gjorde det jag skulle.