Emil Ivansson inför Halmstad

Förlust senast mot Grums borta, vad säger du om matchen?

– Första perioden tycker jag att vi kommer ut och spelar ganska bra, vi skapar lägen för att kunna göra ett antal mål, men vi vinner inte kampen framför mål. Dem lyckas få ett mål på oss men vi känner att vi är med i matchen. Andra perioden är relativt lik den första där vi skapar mycket men lyckas inte göra mål. Tredje perioden får Grums ett tidigt mål som ger dem energi och vi klarar inte av att vända på matchen. En match där vi hade behövt göra ett bättre arbete framför deras mål för att få in fler mål.

Nu väntar Halmstad hemma. Ett Halmstad som har överraskat positivt den här säsongen. Vad tror du om matchen?

– Halmstad är ett bra lag, dem håller sig till sin plan och spelar ett bra försvarsspel och har en hög skicklighet på en del spelare. Det gäller för oss att spela ett bra försvarsspel och att vi kan skapa ett rörligt anfallsspel för att skapa vassa målchanser och få pucken i mål.

Hur ser läget ut i laget?

– Hampus Nivalainen är inte med på onsdag, det är heller inte Andreas Nordfeldt och vi har frågetecken för Victor Laz. Till denna match kommer vi att låna in centern Rasmus Olofsson från Karlskrona HK J20. I övrigt är alla tillgängliga.