Alla till Hovet! – Swishkampanj

Hej SIK-vänner,

Vi i Skövde IK har likt samhället i övrigt drabbats otroligt hårt av den pågående Corona-pandemin och behöver nu er hjälp!

När detta bröt ut var aktiviteten i Billingehov fortsatt febril, bortsett den dagliga verksamheten där mängder av barn och ungdomar var involverade i träningar så hade vi också ett stundade J20-kval och flertalet ungdomscuper som stod på agendan. När detta abrupt behövde avbrytas innebar det att vi tappade flera betydande intäkter som vi budgeterat för.

För att ta oss ur den här krisen ber vi er därför allra ödmjukast att hjälpa oss när vi nu lanserar Swish-Kampanjen ”Alla till hovet!”. Genom att bidra i denna kampanj hjälper du oss att få in livsviktiga pengar för vår fortsatta överlevnad, men du hjälper oss också i vårt  sekundära mål om att slå publikrekordet i Billingehov! Vore inte det otroligt häftigt? Flera andra klubbar har lanserat liknande kampanjer och lyckats, så varför skulle inte vi i Skövde IK? Det nuvarande publikrekordet i Billingehov är 3 252 personer och slogs när Mariestad BoIS gästade oss i december 2017, det är dags att radera ut det!

Du stödjer oss genom att köpa en eller flera fiktiva biljetter till Billingehov. Varje biljett kostar 100 kr. Du som företagare har härmed chans att bjuda hela firman på hockey, eller varför inte tävla i kompisgänget om vem som kan köpa flest biljetter?

Entré: 100kr
Kaffe:
10kr
Bulle
10kr
Läsk:
10kr
Godisbit:
5kr
Varmkorv:
20kr
Hamburgare:
40kr
En stor Mariestadsöl :
199kr inkl en påse nötter (Alkoholfri)

Swishnummer: 123 538 33 69
Bankgiro: 655-2756
Märk betalningen med “Alla till Hovet”

-Självklart påverkar situationen med Corona-pandemin oss som förening väldigt hårt. Det är stora intäktsbortfall som påverkar likviditeten kraftigt och även en osäkerhet kring sponsorläget framöver. Vi gör allt i vår makt gällande kostnadssidan och intäktssidan. Vi startar nu denna kampanj och ber ödmjukast om hjälp och stöttning i detta tuffa läge. Tillsammans är vi SIK och jag hoppas att vi tillsammans visar SIK-Hjärtat säger Ordförande Alexander Fornsjö i en kommentar.

Berätta gärna om ditt biljettköp i sociala medier, använd hashtagen #Allatillhovet! Utmana sedan vänner och bekanta, vem av er har lyckats köpa flest biljetter?

Resultatet presenteras fortlöpande på vår hemsida och våra sociala medier. Hjärtat är tomt till att börja med och fylls på vartefter, när vi fyllt Billingehov är hjärtat fullt och 3 400 biljetter är sålda.
Var med och bidra! #Allatillhovet

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Skövde IK!

OBS! Köp kopplat till ”Alla till hovet”-kampanjen innefattar inte något inträde i samband med någon match nästa säsong, utan är enbart till för att visa er support och hjälpa oss i denna stund.