Elias Silfver klar för säsongen 20/21

Först ut att förlänga med Surahammars IF är spelskicklige backen Elias Silfver, som nu går in på sin femte säsong med Sura

Förra säsongen fick han spolierad efter en käoperation och spelade bara 13 matcher i serien. Men nu så skall skadeproblemen vara över. Hemsidan tog ett kort snack med Elias under kvällen om hans tankar kring den avslutade säsongen och inför den kommande.

Hej Elias, roligt att Du förlänger med Surahammar säsongen 20/21. Det var en tung säsong för dig personligen och även för laget. Hur ser Du på den?
Ja det blev ju kaos i början när alla backar försvann och för mig själv så krångade det rejält med knät, efter operationen. Spelade nästan bara i slutet av säsongen, så det kändes ju sådär. Men nu är jag äntligen bra i knät och nu tränar jag på gymmet för att ytterligare stärka upp knät.

Det låter ju bra.Vad är tankarna inför den kommande säsongen?
Ja för det första så känns det bra att få sommarträna hela sommaren och komma bättre förberedd till den. Dessutom att få spela en hel säsong, det var faktiskt ett tag sedan.

Hur tror Du det går sportsligt kommande säsong då?
Ja det beror ju lite på vilket lag vi får, men Juhlin vet ju vad han vill få ut av spelarna, har en bra struktur på träningarna. Det blev ju en boost när han kom in i slutet på säsongen och fick alla att ge 100 % på både träingar och matcher. Så det känns positivt, avslutar Elias.

Hemsidan tackar för pratstunden och önskar Elias lycka till säsongen 20/21.

Text: Staffan Hesselbäck
Fotograf: Oliver Werner

.