Rikky stannar i BHF

27-årige forwarden Rikky Hanspers stannar i BHF. Den Säterfostrade forwarden gjorde fyra mål och fyra assists på 39 matcher under sin första säsong i BHF.

– Det känns bra att köra en säsong till i Borlänge. Jag tycker att jag kom in mer och mer i spelet och tempot och fick mycket istid i slutet av säsongen. Vi har en bra grupp och jag tror att säsongen 20/21 blir en spännande säsong, säger Rikky Hanspers.

-Nästa spelare att skriva på är Rikky Hanspers som gjort ett grymt bra år i Borlänge säsongen 19/20.Rikky är en otroligt lugn kille på sidan av hockeyn men ute på hockeyplan är han en stor karaktär som också bryter mönstret från de andra vi har i laget. En hårt jobbande forward som aldrig viker en tum där ute på plan.Med Rikkys karaktär så kommer han bli otroligt nyttig för oss i vinter, säger Mattias Bergdahl.

FAKTA RIKKY HANSPERS
Född 4 mars 1993
Längd: 177 cm
Vikt: 68 kg
Moderklubb: Säters IF
Övriga klubbar: