Olle stannar i BHF!

Backen Olle Strandell stannar i Borlänge Hockey. 20-åringen gjorde 1 mål och 13 assists på 39 matcher under sin första seniorsäsong.

-Det känns fantastiskt kul att vara kvar i Borlänge och skönt att allt är klart. Jag tycker att det var en bra säsong där jag personligen tog steg för steg varje dag och hade en bra utveckling! Även vi som lag hade ett bra år men med ett tråkigt slut. Jag tror stenhårt på det Borlänge bygger upp just nu och när vi fått behålla stora delar av förra årets lag så tror jag vi har något väldigt bra att bygga vidare på tills nästa säsong, säger Olle Strandell.

– Nu har vi äntligen gjort klart med Olle Strandell till nästa säsong. Olle gjorde en riktigt bra säsong där han verkligen klev fram i slutet av säsongen under playoffmatcherna och visade vad han går för både på och utanför plan.Olle har vuxit in i seniorhockeyn mer och mer och han kommer garanterat ta ett par kliv till nästa säsong för det finns otroligt mycket hockey i Olle säger Mattias Bergdahl

FAKTA OLLE STRANDELL
Född 23 september 1999
Längd: 177 cm
Vikt: 75 kg
Moderklubb: Leksands IF
Övriga klubbar: Västerås IK