Jim Jakobs återvänder till BHF

Backen Jim Jakobs återvänder till Borlänge Hockey efter en säsong i seriekollegan Mariestad BoIS.

 

– Det känns riktigt kul att vara tillbaka i Borlänge Hockey. Borlänge har ett intressant ungt lag där alla vill framåt, det kommer att skapa ett härligt driv både på och utanför isen, säger Jim Jakobs.

 

– En naturlig ledare med ett stort hjärta, så beskriver sportchef Mattias Bergdahl

 

Jim Jakobs och hälsar honom välkommen tillbaka till  Borlänge Hockey.Jim var lagkapten i Borlänge Hockey sist han var här och jag kan hitta många ord och meningar som passar in på honom säger Mattias Bergdahl. Jim är en stor karaktär med stort hjärta, driv och engagemang. Han är en riktig lagspelare och krigare med attityd och han ger alltid 110% på plan.

Jag är enormt nöjd med att Jim kommer tillbaka till oss i Borlänge. Han är exakt vad vi vill ha in i vårt lag.

Vi har pratat roller hela tiden och Jim kommer ha en tydlig roll som kommer vara extremt nyttig för oss i vinter.

Jim har spelat både play off och kvalserie-matcher. Han vet vad som krävs för att ta nästa kliv och han är en ledare som är extremt nyttig att ha både på planen och i ett omklädningsrum. Jim har också ett extremt stort hjärta för Borlänge Hockey och vill vara med att bidra för att vi ska ta nästa kliv på resan.

Vi vill spela en offensiv hockey och då behöver man ha balans mellan spelarna och ha de som även har ett naturligt defensivt tänk i sig och står upp när det blåser som värst och det finns hos Jim.

-Vi vet att Jim kommer göra allt vad som står i hans makt för att bidra och med de menar jag att han har en karaktär som är där dagligen till 110%.

Varmt välkommen tillbaka Jim till Borlänge Hockey, säger sportchef Mattias Bergdahl

 

Vi återkommer inom kort med en intervju med Jim Jakobs.

 

FAKTA JIM JAKOBS
Född 31 augusti 1994
Längd: 183 cm
Vikt: 85 kg
Moderklubb: Säters IF
Övriga klubbar: Mora, Falu IF, Borlänge, Mariestad