En förlänger och två lämnar i Huddinge

Kim Lennhammer stannar i Huddinge

Kim Lennhammer spelar även den kommande säsongen i Huddinges färger. Klubben är mycket nöjd över hans beslut. Med hans offensiva talanger har han presterat nästan en poäng per match i över 170 matcher i Hockeyettan.  Klubben tror att Kim kommer att betyda ännu mer för laget denna säsong, då hans ledarskap och erfarenhet kommer väl till nytta när vi har rekryterat et

t antal unga backar. Med hans storlek och intensitet tror vi att vi kommer att få se #28 som en mycket farlig tvåvägsback.

Två spelare lämnar

Jesper Cederberg har skrivit på för Enköpings SK. Det är en stor förlust för klubben att Jesper valt att spela nästa säsong med Enköping. Klubben var mycket nöjd med Jespers insatser på och utanför isen och vi kommer att sakna hans ledarskap. En av anledningarna till valet av lag är att han bor i Västerås och under förra säsongen pendlade han 4-5 gånger i veckan till Huddinge.

Förutom Jesper har Huddinge och Victor Andersson valt att gå separata vägar. Victor är en riktig spetsforward som gjorde många poäng ifjol, främst i grundserien. Hans intensitet på isen har inte gått att missa.

Vi önskar både Jesper och Victor lycka till med sin hockey i framtiden.