PRESSMEDDELANDE från HHC: Trio förlänger.

Hudik Hockey har kommit överens med att förlänga kontrakten med Hugo Enock (B), Axel Levander (F) samt Christian Lindberg (B).

Fotograf: FlyWood Studio

– Hugo och Axel var tongivande spelare för oss föregående säsong så det känns såklart mycket bra att de fortsätter hos oss. Christian kom in sent under säsongen och visade att han har stor potential och nu efter en bra försäsongsträning i ryggen här i Hudik tror vi han kan blomma ut rejält, säger Lars “Lillis” Lövblom, sportchef Hudik Hockey.

– Jag vill vara kvar för jag känner att vi har en stor möjlighet att ta klivet upp till Allsvenskan. Sen trivs jag mycket bra i staden och med grabbarna i laget, säger Hugo.

– Jag har valt att förlänga för att jag vet att vi har något riktigt bra på gång och jag kan verkligen inte missa chansen att vara en del av ett lag som förhoppningsvis tar steget upp. Engagemanget från alla i publiken och i staden gör det riktigt kul att vara en del av HHC, säger Axel.

HHC har nu 19 spelare klara för kontrakt. För lagbygget klicka HÄR. Totalt 14 spelare har förlängt från säsongen 2019-2020.

– Efter att ha testat på SHL och HockeyAllsvenskan känner jag att HHC är en bra möjlighet att visa att jag kan spela på seniornivå, inte bara för andra men framförallt för mig själv. Och under den korta tiden jag var i Hudiksvall kändes det bra, så därför var det ett ganska lätt val att förlänga, säger Christian.

Tröjnummer är ännu inte bestämda för Hugo, Axel eller Christian.

# Hugo Enock (B)

Född: 1997-11-24

Vikt: 83 kg

Längd: 173 cm

Moderklubb: Bofors IK.

Övriga klubbar: Färjestad J18, J20, A-lag, Forshaga IF, Sverige J20, Timrå, Filipstads IF, Leksands IF, Hudik Hockey.

För mer info gå in HÄR (källa: Eliteprospects)

# Axel Levander (F)

Född: 1997-07-15

Vikt: 88 kg.

Längd: 186 cm.

Moderklubb: LN91.

Övriga klubbar: Björklöven J18 & J20, MODO J20, Örnsköldsvik, Luleå J20 & A-lag, Piteå, Tingsryd, Vita Hästen, Hudik Hockey.

För mer information gå in HÄR (källa: eliteprospect.com)

# Christian Lindberg (B)

Född: 2000-08-31

Vikt: 88 kg.

Längd: 194 cm.

Moderklubb: Värmdö HC.

Övriga klubbar: Oskarshamn J18, J20, A-lag, Sverige U19, Karlskrona J20 & A-lag, Hudik Hockey.

För mer information klicka HÄR (källa: eliteprospect.com)