Jakob Forslund förlänger med Surahammars IF

I helgen blev det klart att den 24-årige centern Jakob Forslund stannar i Hockeyettan och Surahammars IF även kommande säsong.

Jakob Forslund med rötterna i Västerås IK har förutom moderklubben även representerat Kristianstads IK och Kallinge/Ronneby under sin karriär. Till Surahammar kom Jakob första gången på ett kortare lån under säsongen 2014/15, men sedan säsongen 2017/18 så har Surahammar varit hans permanenta bas.

Förra säsongen var Jakob Forslund lagkapten i A-laget och gjorde då 23 poäng på 39 matcher. Poängmässigt Jakobs bästa säsong hittills i suratröjan. Det känns kul att Jakob nu valt att förlänga med klubben och vi är nog många som med nyfikenhet ser fram emot vad han ska kunna åstadkomma i det nästan nya lag som ställs på isen under ledning av Patrik Juhlin.

– Det ska bli kul att köra vidare ett år till. Jag känner mig hungrig och spelsugen. Förra säsongen var så klart en riktig besvikelse, men nu är det något nytt på gång och jag tror stenhårt på laget som Patrik nu håller på att forma. Jag är optimistisk och säger som Janne Svanberg. Draken lyfter i motvind!

Vi hälsar Jakob välkommen tillbaka till Surahallen och oss i Surahammars IF för ännu en säsong i suratröjan. Stort lycka till i vinter.

Text: Mattias Forsberg
Bild: Oliver Szabo