Grums vinner över Malung

Grums-Malung 3-2
Matchen spelades mellan två jubilarer. Både hemmalaget och bortalaget firar 100 år i år, det var alltså två anrika föreningar som möttes.
Det var inget skönspel som bjöds upp, men det var spännande ända till slutet.
Första perioden fick Grums två pp tidigt i matchen och hade några lägen där ett  ledningsmål var riktigt nära. Men det var i stället bortalaget som fick utdelning i sitt första pp. Och 0-1 stod sig sen perioden ut.
Även i period 2 fick  Grums tidigt ett pp, och denna gång kom utdelningen när Eric Karlsson kvitterar.
De första två perioderna var ganska likvärdiga där bortalaget inte släppte till så mycket.
I sista perioden blev det lite mera ytor för båda lagen och spelet öppnade upp sig en aning.
Bortalaget satte viktiga 2-1 och satt i förarsätet. Men trots att inte allt funkade till 100% för hemmalaget så vänder Grums på steken och visar stor moral när de både kvitterar och avgör. Tre mycket viktiga poäng kammas hem..
Martin Svedberg mycket duktig i kassen och är stor del i segern idag.