Inför Grums- Surahammar 31/1, kl. 16.00

Efter en veckas speluppehåll är det åter dags för match.
Grums har gjort en godkänd insats i den första tredjedelen då laget klättrat från fjärde till andra plats i tabellen. Detta efter två vinster, en övertidsvinst, en straff vinst och två förluster. Grums är två poäng efter Linden på första plats och fyra poäng före Malung på sista.
Serien är mycket jämn och spännande.
Under åren har åtskilliga juniorer fått chansen med spel i vårat A-laget, för att de förtjänar det och för att de får oersättlig rutin inför framtiden. Vårt utmärkta Hockeygymnasium levererar riktigt bra skolade spelare. En spelare som Filip Norbäck har näst intill varit en fast inventarie under säsongen, och idag får ännu en junior göra debut i A-laget, nämligen Sebastian Lövgren. Roligt för alla inblandade, och viktigt för vår verksamhet att kunna slussa spelare upp till vårt representationslag.
Motståndaren:
Surahammar har gjort en fantastiskt bra start och tagit poäng i fem av sex matcher. De spelar förmodligen den bästa hockey de gjort på många år. Och trots de började serien med noll bonuspoäng ligger de nu femma endast fyra poäng från första platsen. De toppade laget med tre Kanadensare varav två är NHL-draftade, och de har levererat bra och lyft hela laget. I förra mötet vann Grums på övertid då William Eriksson avgjorde med sitt 5-4 mål.
Ethan Cardwell 5+6, Blake Murray 3+7 och Blake Luscombe 2+6 är de som producerat bäst i laget hittills.
Pp Grums 30.00% Surahammar 33.33%
Bp Grums 95.00% Surahammar 62.50%
Vi ståtar med riktigt fina siffror i Pp och Bp och tror och hoppas det ska fortsätta i samma fina stil.
Poänggörare Grums:
Pelle Hedlund 3+6
Filip Karlsson 3+3
Johan Erkgärds 1+4
Jesper Appel 1+3
Robin Johannesson 3+0
William Eriksson 2+1
Philip Gustafsson 2+0
Hugo Ek Koskela 1+1
Robert Thellberg 1+1
Linus Johnsson 1+1
August Lundqvist 0+2
Stefan Kask 0+2
Hugo Bergwall 1+0
Johan Mörnsjö 0+1
Ludwig Danielsson 0+1
Martin Svedberg 91.72%
William Kiias 91.84%
Matchen går att följa live på ATG Hockeyettan play intervjuer före matchen. Och repriser visas på målen.
Utmärkte kommentatorn Joel Fernström guidar er på ett briljant sätt genom hela matchen.
I periodpaus sker även spelarintervjuer.
Har ni aldrig tittat live så gör gärna det. Här finns en länk. Webb sändning Grums- Sura