Inför Grums – Kumla Onsdag 13/1, kl. 19.00

Grums ha en seger i bagaget efter omstarten. Efter segern på övertid och en stor moral i laget, så väntar nu en ännu tuff uppgift i form utav Kumla.
Grums ligger nu tvåa med 5p samma poäng som Kumla och Köping så vi hoppas på en en underhållande match. Hittills under säsongen har Grums en seger och en övertidsförlust mot Kumla.
Motståndet:
Kumla har haft en nedstigande kurva de sista åren, men lyckades vända på steken i höst. Sen 15/16 2:a-5:a-7:a-11:a och i höst 8:a. Och kommer med allt att döma vara en stark utmanare i toppen av serien. De visade redan i första omgången då de pressade Lindlöven och fick med sig 1p.
De intog de tre första platserna i poängligan för ATG Hockeyettan Västra genom Victor Wänghult- Oliver Östergren och Daniel Lindberg. En trio som lär ställa till med stor oreda för motståndarna även i fortsättningsserien. Och de kom samtliga med i poängprotokollet mot Lindlöven.
Följ matchen live på webben.