KRIF Höstlovscamp

Under måndagen och tisdagen anordnade KRIF Hockey en höstlovscamp för KRIF Hockeys ungdomar i A, B och C-gruppen.
Hela 39 av föreningens 55 ungdomar deltog under dagarna två på sex ispass med olika inriktningar såsom målskytte, tävla, teknik och smålagsspel. En intressant föreläsning med SISU stod också på schemat. Under ett ispass hade vi även besök av NHL-spelaren Oliver Ekman Larsson vilket blev ett uppskattat inslag, tack för det Oliver!
Stort tack till alla ungdomar för ert engagemang och er nyfikenhet. Tack till gästtränarna Emil Ivansson och Peter Miketinac för roliga och givande övningar och till isledarna Jacob Hallberg, Fredrik Ingvarsson och Håkan Jönsson för utomordentligt slit.
KRIF Hockeys samarbetspartner MAXI i Ronneby löste lunch och mellanmål på ett fantastiskt sätt och MA Screen fixade snygga t-shirts till alla deltagare. Och ett sista extra stort tack till Mia Hagwaern, Nina Löfstedt och Emma Persson som roddade allt utanför isen. Världsklass på er insats!