Inför Strömsbro-Vallentuna Hockey

Ikväll möter Vallentuna Strömsbro på bortais och efter överhalningen av supereffektiva Huddinge i onsdags så är det upp till bevis för hela laget. 3 viktiga poäng står på spel för bägge lagen i striden om top fem platserna.

Strömsbro har haft en upp och ned resa i resultat ända sedan serien drog igång. Senaste matcherna är vinst mot Wings med 5-3, nollade mot Huddinge 0-8, vinst mot Enköping 5-2, förlust mot Visby 2-6, förlust mot Hammarby 4-5, vinst mot Sollentuna 4-2. Lite av berg-o-dal bana i spelet och resultaten. Vallentuna måste upp ett antal snäpp över vad man presterade mot Enköping, då kommer man också att ta nya kliv i den haltande tabellen. Vallentuna kommer till spel med i stort sett samma lag som i onsdagens match.

Vid mötena ifjol såg det ut så här:

Head To Head
0 – 0 – 2
2019-11-10
IF Vallentuna BK-Strömsbro IF 4 – 2 (0-2, 1-0, 3-0)
2019-09-22
Strömsbro IF-IF Vallentuna BK 1 – 5 (0-1, 1-2, 0-2)

Kolla matchen på Hockeyettan play här: https://live.hockeyettan.se/livestream?id=s-stromsbro-if-if-vallentuna-bk-0bce4c