Övertygande bortaseger

Vinst och 3 säkrade poäng blev kvällens resultat efter en övertgande 4-1 seger borta mot ett krigande Strömsbro. Vallentuna vinner efter att Strömsbro tog ledning i PP1 efter 14.11 genom Strömsbros målkung Johan Eriksson. Efter 15.11 var det Vallentuna som kvitterade till 1-1 i PP1 genom Marcus Andersson, perioden slutar 1-1. Vallentuna vinner den andra perioden med 2-0 där först Niklas Ivarsson gör sitt första mål för säsongen till 2-1 och sedan utökar Andreas Paulsson med ett perfekt avslut till 3-1. Som grädden på moset efter 12.24 i den tredje perioden ser Lukas Paulsson till att snyggt sätta 4-1 pucken och där var matchen avgjord, släkten är värst!. Vallentuna hade bud på flera mål bla tidigt genom Alex Ek som träffar stolpen och i den tredje perioden är det Niclas Lehmann som är helt fri med Albin Mörck i Strömsbro målet som räddar med plocken.

Skön resa hem för Vallentuna Hockey i det täta matchandet och på söndag smäller det igen då Wings kommer på besök till Vallentuna Ishall, kl 16.00 är det nedsläpp. Matchens lirare blev Daniel Rosengren med en räddnings procent på 96.97%.