Tue 13 Apr Slut
Hockeylag NYB 9
Hockeylag MAR 1
Tue 13 Apr Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag TRO 2
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Hudiksvall kommer på besök till LF arena

Efter ett kort uppehåll spelar nu Piteå Hockey tre matcher på fyra dagar. Först på tur står Hudiksvall HC. Lagen har inte mött varandra detta år men det finns några välkända ansikten i bortalaget.

Piteå Hockey är igång med träningen igen och på torsdagskvällen spelar klubben sin fjärde match i årets Allettan Norra. Jonatan Glader, klubb- och sportchef för Piteå Hockey ser fram emot mötet med Hudiksvall.
-Kul att komma igång! Förhoppningsvis startar vi där vi slutade. Vi har peppat varandra för att kunna komma ut och ta ett tidigt kommando, säger Glader.

Hudiksvall kommer upp till Piteå med tio inspelade poäng på fem matcher. Inför mötet placerar de sig på en andraplats i serien.
-Vi har mött Hudiksvall några gånger i föregående säsongerna, men inför idag har vi kollat på videos och haft genomgångar inför matchen. Vi har ändå hygglig koll på deras lag. De har tappat rätt så många spelare inför i år och några av spelarna som kommit in känner vi väldigt bra till. Men stommen är till stora delar kvar, säger Jonatan Glader, klubb- och sportchef för Piteå Hockey.

Veckans uppladdning har varit lite annorlunda när två matcher som skulle spelas förra helgen fick ställas in. Piteå Hockey fick därför vänta till tisdagen med att kliva på is. Nu har laget haft två träningar under veckan och intensiteten börjar stegvis komma tillbaka.

Piteås säsong har varit ryckig då en del matcher har fått ställas in. Men Jonatan Glader är nöjd med de matcher som blivit av.
-Delar av matcherna har varit jättebra. Det är väldigt tight. Skillnaden mellan att få med sig alla poäng eller inga alls, är små. Men vi har varit med i alla matcher och facit för oss är helt okej. Känslan i laget är väldigt bra, säger Glader.

Matchen spelas torsdag 28/1 klockan 19:00 på LF arena