Inför Halmstad med Emil Ivansson

Ny hemmamatch i Soft Center Arena där Halmstad står för motståndet.

Det är en speciell säsong och fortsatta restriktioner gäller även i Vårserien. Detta innebär stort intäktstapp i våra kiosker och för vår biljettförsäljning på våra hemmamatcher. Köp gärna en “Soffbiljett” eller en “Fiktiv biljett” och se matchen online. Tack för ditt stöd!

Datum: Onsdag den 3 februari
Nedsläpp: 19.00
Arena: Soft Center Arena
Livesändning: Se matchen live här!

Soffbiljett: Köp en soffbiljett för 50 kr så ingår en 50/50-lott med chans till finfina priser! Swisha 50 kr till 123 25 242 88.

Fiktiv entrebiljett inklusive grillad korv med bröd, 100 kr. Swisha till 123 33 847 65, märk med ”Entré”.

Huvudtränare Emil Ivansson inför matchen mot Halmstad ikväll:

Sur förlust senast mot Hanhals där vi startar bra och borde fått bättre utdelning, men gör man bara ett mål vinner man sällan en match. Din syn på matchen?

– En mindre bra insats från våran sida, även om det ser bra ut från sidan i starten och vi får ha mycket puck så tycker jag vi mest spelar på utsida och det blir lätt för Hanhals att försvara sig. Ett mål räcker inte och för att göra fler mål behöver vi vara beredda på att ta jobbet för att hamna på insida i anfallszon och vinna kampen framför motståndarmålet. Så insatsen är inte godkänd och vi behöver bli bättre på det mesta.

Nu väntar Halmstad som på förhand kanske är det svåraste laget på papperet. Hur ställer ni om och hur ska ni få igång målproduktionen?

– Halmstad är ett bra lag såklart, dem har varit stabila under den sista tiden. Vi har en plan för matchen och det gäller att vi fullföljer den i 60 minuter.

Hur ser laget ut denna match?

– Vi gör några småändringar i kedjorna, Laz kommer in som center mellan Brissle och Heiver, Hallberg går ut på kanten med Sundlöv och Roos. Sedan kommer Wistén spela tillsammans med Basse och Notan. Backarna är intakta sen senast. Edman kommer stå.

Lycka till!

– Tack!