Inför Hanhals med Emil Ivansson

Ny hemmamatch idag 21 feb kl 16.00 då Hanhals kommer på besök i Soft Center Arena. KRIF som vann senast mot Tyringe är på jakt efter nya poäng för att kunna klättra i tabellen.

Det är en speciell säsong och fortsatta restriktioner gäller även i Vårserien. Detta innebär stort intäktstapp i våra kiosker och för vår biljettförsäljning på våra hemmamatcher. Köp gärna en “Soffbiljett” eller en “Fiktiv biljett” och se matchen online. Tack för ditt stöd!

Datum: Söndagen den 21 februari
Nedsläpp: 16.00
Arena: Soft Center Arena
Livesändning: Se matchen live här!

Soffbiljett: Köp en soffbiljett för 50 kr så ingår en 50/50-lott med chans till finfina priser! Swisha 50 kr till 123 25 242 88.

Fiktiv entrebiljett inklusive grillad korv med bröd, 100 kr. Swisha till 123 33 847 65, märk med ”Entré”.

Huvudtränare Emil Ivansson inför matchen:

Äntligen en seger! Väl genomförd match mot Tyringe där vi är snäppet bättre matchen igenom. Väldigt kul att nyförvärven levererar direkt och kommer in med ny energi. Ska vi ringa in något är det väl kanske boxplay-spelet som kan bli bättre. Dina tankar?

– Såklart viktigt för oss att vinna ur många aspekter. Tycker starten är bra från vår sida, bra energi och bra spel från oss, sedan får dem två mål som jag tycker mera är en slump. Nyförvärven skötte sig bra för att vara första matchen, det finns mer att hämta ur alla tre tror jag och jag är övertygad om att det kommer. Vad gäller boxplay-spelet så har vi haft lite problem där på sistone, mot Tyringe borta gjorde vi en del misstag, hemma mot Tyringe så var det bättre men det är någon puck som letar sig in ändå. Gäller att fortsätta jobba med det för att få självförtroende i det spelet också.

Ny match mot Hanhals idag och en härlig utmaning. Hur laddar ni inför matchen?

– Hanhals har gått bra och är ett lag med bra fart och många individuellt skickliga spelare, som har spelat bra hockey på sistone. Vi ska hitta en vinnande trend och det gäller att komma ut som senast och bygga vidare från det. Dock måste vi förstå att förra matchen är historia och det gäller att ställa om och göra sig redo för en ny tuff utmaning.

Några justeringar i laget?

– Vi har en sund konkurrens i laget just nu, vi har tillgång till 8 backar och 16 forwards och vi plockar ut laget under värmningen idag på morgonen. Det kommer bli några små justeringar sen senast.

Lycka till!

– Tack!

Alltid Oavsett!