Thu 22 Apr Period 2
Hockeylag HHC 0
Hockeylag NYB 1
Thu 22 Apr Period 2
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRO 3
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Sat 24 Apr 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Vila i frid Gunder

Det var med stor sorg som vi i Surahammars IF förra helgen tog emot beskedet att en av föreningens riktiga eldsjälar, tillika materialförvaltare i A-laget, Gunder Grundström lämnat oss efter en kort tids sjukdom.

Gunder var en eldsjäl i ordets rätta bemärkelse, ofta först på plats och lika ofta sist kvar i Surahallen när tvätt och andra viktiga sysslor skulle skötas om. Gunder var en välkänd och väldigt omtyckt profil i föreningen. Nära till skratt och aldrig rädd för att hugga i. Gunder blev snabbt en i gänget och vi är idag många som är ledsna över detta mycket sorgliga besked.

Gunder Grundström brann för föreningens verksamhet och ville varje dag göra sitt bästa för att med sin lilla men viktiga insats skapa förutsättningar för en välmående förening med spirande ungdomsverksamhet. Barnbarnet Gustafs möjligheter att en gång i framtiden kunna utvecklas och lyckas i föreningen var en av Gunders främsta drivkrafter.

Eldsjälar som Gunder växer inte på träd och därför känns det idag extra tomt när vi kommer ner till Surahallen och vet att vi inte kommer möta Gunder i korridorerna. Vi hedrade Gunder med en tyst minut i samband med hemmamatchen mot Grums förra söndagen och våra tankar går i denna svåra stund till Gunders familj.

Tack Gunder för allt du gjort för vår förening, och tack Vanja och övriga familjen för att vi under flera år och många långa timmar fick låna Gunder i vår verksamhet och låta honom göra ett bestående avtryck som aldrig kommer blekna.

Vila i frid Gunder, du är älskad och saknad och vi är många som kommer vårda minnet av dig och dina insatser i Surahammars IF ömt.

Text; Mattias Forsberg