Tue 13 Apr Slut
Hockeylag NYB 9
Hockeylag MAR 1
Tue 13 Apr Slut
Hockeylag HHC 1
Hockeylag TRO 2
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag TRO -
Hockeylag NYB -
Fri 16 Apr 18:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag HHC -

Viktig poäng vinst borta mot Nyköping

Vallentuna åkte till Nyköping för att ta ytterligare ett steg närmre play-in platsen. En svår bortamatch där bägge lagen kände på varandra i inledning av första perioden men där Nyköping var lite hungrigare ju längre perioden led och tog också ledningen med 1-0 i den 15:e spelminuten.

I den andra var det bra intensitet från bägge lagen, Vallentuna står upp bra och dödar två utvisningar och det var bägge lagens målvakter som såg till att perioden slutade 0-0. I den sista perioden låg Vallentuna på för att få till en kvittering och med mindre än två minuter kvar och med 2 sekunder kvar i PP1 så får Vallentuna hål på Fahlström genom Isak Renemark som kommer fint in i slottet och stänker in målet på pass av assistkungen Stefan Söder.

Matchen går till OT och där var det böljande spel fram och tillbaka men ingen lyckas att sätta något mer mål och straffar blir avgörande där Stefan Söder är den som sätter spiken i kistan och Vallentuna kan resa hem med 2 poäng på kontot och fortsatt i serieledning. Matchens Viking blev den storspelande målvakten Daniel ”Rosen” Rosengren.

Nu väntar Wings hemma på fredag kl 1900. Vid vinst i den matchen så är Vallentuna seriesegrare. (Strömsbro kan få ihop 38 p men sannolikt inte ta in 16 mål)

TV: NYKÖPING-VALLENTUNA 1-2 – se målen och höjdpunkterna här.