Jeppe är klar

Skövde IK meddelar att man skrivit ett nytt 1-års kontrakt med den irrationelle och avige forwarden Jesper Emanuelsson.

Jesper som flyttade hem till Skövde efter flera år i Frölundas organisation lagom till Allettan under säsongen 2019-2020 kommer därmed bli kvar i moderklubben ytterligare en säsong. Denna säsongen avslutades tyvärr med att den poängstarke forwarden ådrog sig en skada i hemmapremiären i Allettan mot Visby/Roma och missade därav resten av serien. Skadan är nu läkt och Jesper kan därmed börja förbereda sig för fullt inför säsongen 2021-2022.

Skövde IK:s klubbchef Anders Lundström är nöjd med att Jesper stannar i SIK.

-Jesper har haft oflyt med skador senaste säsongerna vilket självklart är jobbigt för en ung och talangfull spelare. När han varit hel har han visat vilken talang och skicklighet han besitter och vi är givetvis väldigt glada över att han tror på vad vi sysslar med här på hemmaplan och blir kvar. Han hade en riktig otur denna Allettan då han gick sönder i första hemmamatchen när han såg ut att vara på väg mot storform. Känner jag Jesper rätt är det en riktigt revanschsugen spelare vi kommer få se på isen till hösten.

Hemsidan gratulerar både klubben och Jesper till det förlängda avtalet och återkommer med en intervju med Jesper längre fram.