Drakar lyfter i motvind

Nu står det klart. Efter en tuff match ikväll mot Segeltorp, så var det Segeltorp som tog hem den sista platsen i Hockeyettan för nästa säsong.

Tyvärr räckte Sollentuna inte till när Hockeyettan skulle bantas på antal lag, vi får nu ladda om och slicka såren.

Och vi som förening vill rikta ett varmt tack till hela ledarstaben, Magnus Jansson, Per Eklund, Stefan Stensson, Anders Lindh, Fredrik Edling, Janne Lindekrantz, och ett stort tack till alla fantastiska spelare, som kämpat hårt i SHC tröjan.

Vi vill även passa på och tacka er medlemmar som bidrog med ekonomisk tillskott i slutet av säsongen. En vinst ikväll hade gett oss en plats i Hockeyettan, ert bidrag gjorde stor skillnad på laget, men tyvärr gick det inte hela vägen. Genom ert bidrag har ni förtjänat en fin Säsongsmössa med inträde till alla kommande hemma matcher nästa säsong.

Vi vill även tacka alla medlemmar och supportrar för ert stöd, och ett stort tack till våra sponsorer, SVEAB, WARRIOR, FORTINET, Baker Tilly, InterSport, Olerys, Guson Däck, Interbus, Trygga Hiss, Husman Hagberg, Max, Pizza Hut, Jobs Marin, Sollentuna Centrum, Ica Maxi Häggvik. Ekströms VVS, Defingo, Damarsberg Entreprenad, Fotograf L-Å Johansson, Hillesö Kiropraktik