Linus Dahlstedt förlänger med KHC

Forwarden Linus Dahlstedt och Kalmar HC är överens om ett nytt kontrakt. Linus kom till Kalmar HC inför säsongen 15/16 och har sen dess utvecklats till en av hörnpelarna i dagens Kalmar HC. 25-årige Dahlstedt stod för 40 poäng fördelat på 19 mål och 21 assist förgående säsong med 34 matcher spelade.

Linus Dahlstedts kontrakt är skrivet över säsongen 21/22 och Linus säger följande om tankarna att skriva på återigen för KHC: ”Känns fantastiskt att gå in på sin 7:e säsong i Kalmar HC, jag trivs kanon här och är grymt förväntansfull på kommande säsong! Jag vill vara med på resan att göra Kalmar till ett topplag i Hockeyettan, det ska vi spelare tillsammans med er supportrar göra i nya arenan! ”

Sportchef Daniel Stolt om förlängningen med Dahlstedt: ”Linus Dahlstedt är en viktig förlängning eftersom han varit med på resan med Kalmar och under åren har utvecklats till en ledande spelare i klubben och vi är mycket nöjda med att Linus väljer att visa vägen i lagbygget 2021/22.”

Samtidigt står det klart att Joakim Nilsson, Zach Remers, Saku Kivinen och Arvid Leremar inte erbjuds kontrakt för säsongen 2021/22. Kalmar HC tackar för deras insatser och önskar dom lycka till i framtiden.

#VIÄRKHC