Palmberg förlänger med KHC

Palmberg förlänger!

Sportchef Daniel Stolt och forwarden Markus Palmberg är överens om ett kontrakt för säsongen 23/24.

33-årige Palmberg med IFK Ore som moderklubb anslöt till KHC från Nybro Vikings till säsongen 21/22 och går nu in på sin tredje säsong i KHC. Markus har ett gediget cv i Hockeyettan med totalt 461 matcher och med en poängskörd på 394 poäng fördelat på 141 mål och 253 assists.

Markus Palmberg om att skriva nytt kontrakt:

-Känns bra att det blir en till säsong i Kalmar HC, att bygga vidare på det vi påbörjat känns självklart.

Sportchef Daniel Stolt om Palmberg:

-Markus hade en riktigt bra avslutning på säsongen och visade där sin höga nivå. Vi vet att han är rejält revanschsugen efter den snöpliga andraplatsen i kvalserien vilket bådar gott och vi hoppas givetvis att Markus bidrar på samma sätt även denna säsong.

Varmt välkommen till en ny säsong med KHC-familjen, Markus Palmberg!

Besiktigad av Besiktningsbolaget!

Foto: Tove Dolff