Hugo Bergström kvar i Sura

Under måndagen blev det klart att Surahammars IF förlänger med den 21-årige forwarden Hugo Bergström

Hugo Bergström med Skövde som moderklubb kom till Surahammar inför förra säsongen och lyckades då skrapa ihop 13 poäng (5 mål, 8 assist) på sina 40 matcher.

Bergström är en glädjespridare i omklädningsrummet och en hårt jobbande forward som gör jobbet varje dag där ute på isen, och det var en upprymd och mycket nöjd forward som webbredaktionen fick tag på under måndagskvällen.

Hur känns det Hugo nu när kontraktet är klart?
-Det känns jäkligt roligt att jag blir kvar här i Sura. Det var det jag helst av allt ville. Stämningen kring laget är fantastiskt bra och att få chansen att stanna kvar i Sura och fortsätta resan vi startade under våren lockar mig otroligt mycket. Dessutom sker det mycket positivt runt laget och hela föreningen just nu, vilket är väldigt skoj.

-Jag ser verkligen fram emot nästa säsong. Vi har fått flera roliga nyheter gällande lagbygget och jag vet att jag och grabbarna som kommer spela i Sura i vinter är taggade på att göra en toppensäsong.

Vad tänker du om säsongen som gick?
-Säsongen som gick var ett stort steg i rätt riktning för Sura rent resultatmässigt och som jag var inne på tycker jag vi började en resa som vi förhoppningsvis kan bygga vidare på och göra ännu bättre kommande säsong. Jag ser verkligen fram emot att få komma tillbaka till Surahallen i höst!

Foto: Oliver Szabo
Text: Mattias Forsberg