von der Geest förlänger med KHC

Centern Marcus von der Geest och Kalmar HC är överens om en fortsättning för säsongen 21/22.

28-årige von der Geest kom till Kalmar HC inför säsongen 20/21 från IK Guts och föregående säsong med Kalmar HC så stod Marcus för totalt 14 poäng fördelat på 2 mål och 12 assist med totalt 37 matcher spelade.

Marcus von der Geest om en fortsättningen i Kalmar HC: ”-Det ska bli fantastiskt kul att få vara med ett år till och i dom nya salongerna. Stortrivs verkligen i klubben och stan så hoppas jag kan utvecklas och ta ett kliv ytterligare nästa säsong.” Sportchef

Daniel Stolt om von der Geest: ” -Marcus visade tydligt att han ville vara kvar i Kalmar. Har gjort en godkänd säsong men vi tror att det finns mer att få ut hos Marcus med ännu mera träning i bagaget.”

I samband med Marcus signatur på kontraktet kan vi meddela att backen Elias Lustig inte erbjuds nytt kontrakt för kommande säsong. Vi önskar Elias ett stort lycka till med hans framtida karriär.