Felix Tengvall förlänger!

I samarbete med Börjessons Bil presenterar KRIF Hockey en förlängning av målvakten Felix Tengvalls kontrakt inför säsongen 21/22.

Felix är ett bekant ansikte för oss och kom till KRIF på lån från Rögle BK:s J20-lag under förra säsongen. Felix lånades i sin tur ut till Kristianstad IK i HA. Där startade Felix i två matcher. Han är en spelare som älskar att tävla och är väldigt seriös. En skolad målvakt som Felix verkligen visade prov på under de tre avslutande matcherna i kvalet till ATG Hockeyettan då Felix snittade näst intill 97%! Han har med andra ord visat för oss att han klarar av nivån galant och vi tror att Felix kan ta ännu större kliv hos oss.

Kontraktet är skrivet på ett år.

Välkommen tillbaka Felix!

Läs mer om Felix Tengvall: Felix Tengvall – Elite Prospects

Klara spelare: Eddie Levin (fw) samt Felix Tengvall (mv)

Foto: Henrik Eberlund