Sebastian Ottosson förlänger med KHC

Backen Sebastian Ottosson och Kalmar HC är överens om ett nytt kontrakt för säsongen 21/22. Med Sebastians signatur på kontraktet blir det hans 4:e säsong i Kalmar HC och kontraktet är skrivet på 2 år.

29-årige Ottosson har ett fint hockey-cv med bland annat spel i SHL med Linköping och J18-VM för Tre Kronor och totalt en stor erfarenhet med 289 matcher i Hockeyettan.

Fjolårets säsong för Ottosson slutade med totalt 38 matcher där han stod för 27 poäng från sin backplats fördelat på 9 mål och 18 assist.

Sebastian Ottosson om att skriva på för ytterligare två år i KHC-tröjan:
”-Det känns riktigt kul att ha skrivit på för 2 nya år i Kalmar HC. Vi börjar om från noll igen med nytt folk på många platser i föreningen och inom A-laget. Jag tror det kommer bli några väldigt spännande år framöver.”

Sportchef Daniel Stolt om förlängningen med Sebastian Ottosson:
” -Sebastian är en viktig förlängning för Kalmar HC. Han tillför mycket rutin och erfarenhet. Vi ser honom som en kreativ back med bra skott, bra passningsspel och en bra skridskoåkning. En spelare med hjärta för vår förening som bidrar med mycket till laget och som alltid gör sitt yttersta på och utanför isen.”

#viärkhc

Foto: Tove Dolff