Crus Rydberg förlänger med Kalmar HC

Centern Victor Crus Rydberg och Kalmar HC är överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 21/22.

26-årige Crus Rydberg anslöt till Kalmar HC inför säsongen 17/18 från Vimmerby HC och har ett fint hockey-CV med bland annat AHL-matcher och SHL-matcher.

Totalt har Victor spelat 128 match I KHC-tröjan och gjort 126 poäng fördelat på 51 mål och 75 assist. Victor Crus Rydberg om att återigen skriva på för Kalmar HC:

”-Jag trivs otroligt bra i både Kalmar HC och Kalmar som stad. Jag går in i femte säsongen här nu och känner att jag har utvecklats mer för varje säsong sen jag kom hit. Sen nu med ny arena och förhoppningsvis publik på matcherna så hoppas jag det bli ett jättelyft för ishockeyn i staden.

” Sportchef Daniel Stolt om Crus Rydberg : – Vi är glada att Victor väljer att stanna minst en säsong till. Jag känner Victor sedan tiden i Vimmerby och det är en riktigt bra kille. Victor har gjort stora framsteg i sin fysik sedan vi sist kamperade ihop och det glädjer mig. Han är spelskicklig och smart på isen och kommer bli en en väldigt viktig spelare för Kalmar HC kommande säsong.”

???? Tove Dolff