Surahammar förlänger med Udd

Under fredagen blev det klart att Surahammar och backen Christofer Udd är överens om en förlängning gällande säsongen 2021/22

Den 31-årige backen Christofer Udd har varit Surahammar trogen under en större del av sin karriär. Även om det blivit juniorhockey i Västerås IK och två säsonger som senior i Eskilstuna Linden så är det Surahammar som dominerat i Christofer Udds CV.

Säsongen som gick gjorde Udd 36 matcher i Hockeyettan Västra och petade då in 3 mål och 7 assist. Christofer Udd har med åren skaffat sig en gedigen erfarenhet från spel på Hockeyettannivå och etablerat sig som en moget spelande back med offensiva kvaliteter.

Vi fick ett kort snack med Christofer som svarar så här på frågan vad som fick honom att vilja satsa på hockeyn och Sura ytterligare en säsong.

– Det har fungerat bra att kombinera jobb och hockey och sen tyckte jag att vi hade en rolig avslutning på säsongen och ett bra driv i laget. Det känns kul att vi har fått behålla stommen att bygga vidare på, och nu är det dags att ta nästa steg.

Vi glädjs åt att kunna få se Christofer Udd i Suratröjan även kommande säsong och önskar honom stort lycka till i vinter.

Foto: Oliver Szabo
Text: Mattias Forsberg