Linus Skager till Kalmar HC

Linus Skager och sportgruppen är överens om ett kontrakt gällande säsongen 21/22.
21-årige Skager, med Forshaga IF som moderklubb, kommer närmast från spel i Karlskrona HK. Säsongen 20/21 inleddes med spel i Köping HC och avslutades med spel i Karlskrona HK. Totalt blev det 39 matcher i Hockeyettan och 30 poäng fördelat på 10 mål och 20 assists.
Säsongen 19/20 tillhörde Linus Växjö Lakers och spelade då totalt 4 matcher i SHL där han noterades för 1 assist. Linus juniortid spenderades i anrika MoDo Hockey.

Linus Skager om att skriva kontrakt med Kalmar HC:
”-När Daniel hörde av sig var det inget att tveka på, Kalmar har något väldigt bra på gång och jag är ser väldigt mycket fram emot att representera Kalmar HC kommande säsong, förhoppningsvis med fullt tryck i nya hallen!!”

Sportchef Daniel Stolt om Linus signatur:
”-Linus är en offensiv spelare med en spännande arsenal. Han är snabb, teknisk och har ett bra offensivt sinne. Det blir spännande att se vad Linus kan uträtta i Kalmar kommande säsong. ”

I samband med Linus Skagers signatur kan vi också meddela att det inte blir någon fortsättning för forwarden Albin Storm i Kalmar HC. Vi tackar Albin för hans insatser i Kalmar HC och önskar honom ett stort lycka till med sin framtida karriär