Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag SKÖ -
Hockeylag FOR -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag NSK -
Hockeylag MAR -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag SUR -
Hockeylag LIN -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag BOR -
Hockeylag KUM -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag ESK -
Hockeylag KÖP -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag Kalm -
Hockeylag MÖR -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag NYB -
Hockeylag KRIF -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag TRA -
Hockeylag HAN -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HHHC -
Hockeylag KAR -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HSK -
Hockeylag ENK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag HUD -
Hockeylag WIN -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag SEG -
Hockeylag HIK -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag STR -
Hockeylag VHF -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag KAIF -
Hockeylag BOD -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag PIT -
Hockeylag KAL -
Wed 27 Oct 19:00
Hockeylag ÖRN -
Hockeylag ÖIK -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag LIN -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag DAL -
Hockeylag VIM -
Fri 29 Oct 19:00
Hockeylag VIS -
Hockeylag VIK -

Träningsmatch nr 3 spelas mot Väsby, ett riktmärke inför säsongstarten.

Säsongens första av fyra Norrorts derby mot rivalen Väsby

Vallentuna Hockey spelar på onsdag borta mot Väsby sin tredje träningsmatch. Nu är alla spelare tillbaka och klara för fight efter att den tidigare planerade matchdagen flyttats pga sjukdomar.

Under de kommande veckorna fram till serie starten så kommer Vallentunas trupp att fyllas på med tre högintressanta spelare, en back och två forwards med spets. Mer information kommer att komma löpande på våra social medier.

Vi passade på att ta tempen på Tom Tärnström, Sportchef i Väsby IK om nuläget och inför första matchen.

-Hur har ert arbete sett ut från att degraderingen blev klar till idag?

– Vi har jobbat med att krympa kostymen men ändå hålla en hög nivå över hela vår verksamhet. Vi har gjort en 4-5 års utveckling av föreningen på bara ett år där allt ifrån funktionärer, säkerhetsarbete, media och event miljö har skapats och uppslutningen har varit fantastisk och detta arbete har vi tagit tillvara på bästa sätt. Engagemanget från alla i och runt omkring vår förening har bidragit i smått och stort .

– Hur bra och slagkraftigt tycker du att ert lag ser ut just nu?

-Det är en sak på pappret, en annan i verkligheten men jag tycker att vi har fått ihop ett slagkraftigt och väl sammansatt lag där vi skall kunna ta oss tillbaka.

-Vad bli er målsättning 21/22?

– Vi skall över tid vara på en hög nivå, tillhöra topp i HE men vi kommer att behöva lite stolpe in och lite tur på vägen. Vi har inte gjort någon tok satsning men vi har hög ambition i vår verksamhet.

-Det vimlar ju av namnkunniga spelare, hur kommer er spel idé att se ut?

-Det får Jussi Salo svara på, men jag kan väl säga att vi skall vara spelförande, vi lärde oss i HA vikten av det defensiva spelet så mycket mera fokus på att vara täta bakåt och slutligen så skall alla vara med och lira och bidraga på sitt sätt, som individ och vi som lag.

-Har du hunnit kolla något på dagens motståndare, vad vet du om Vallentuna Hockey säsongen 21/22?

-Lite har jag tagit del av och det är ju en stomme kvar från förra säsongen med Marcus Andersson i spetsen, inte lika mycket namn som förra säsongen, men ett antal viktiga nyförvärv i form av Dennis Finn-Olsson, Jim Jakobs, Erik Aterius mfl och sedan att man behållit målvaktsparet från ifjol.

-Vilka 6 lag kommer att göra upp om en plats till HA 22/23?

-Oh, den är svår. Tror att jag passar lite på den, vågar inte riktigt säga men jag kunde ju hoppas lite på att Östersund kanske ska klättra lite och ta ett nästa steg uppåt då de har fantastiska förutsättningar och ett lagbygge som ser intressant ut och sedan från vår egna serie så kan Visby kanske smyga under radarn lite med sitt lagbygge och föryngring i leden. Men sammantaget svårt., vi får se.

Hur som helst, Vi hoppas på en spännande säsong, en säsong där vi får tillbaka publiken och festen bland våra 40 lag i HE. Vi tackar Tom Tärnström för pratstunden och ser fram emot första matchen av fyra denna säsong mot Väsby.