Veckans Matcher

Vallentuna Hockey V42

– Första poängen bärgades mot Enköping hemma, dock förlust i förlängningen med 3-4.

– Vinst i första Norrortsderbyt där Wings besegrades rättvist med 5-4

–Förlust i andra Norrortsderbyt där Väsby vann med 5-2

Matchen mot Enköping bjöd på olika skepnader matchen igenom. Det var Enköping som var i ledning under de två första perioderna men Vallentuna jobbade sig tillbaka och fick till kvittering i den sista perioden efter 16.16 genom Felix Carenfelt i PP1 med sitt 3:e mål för säsongen.

I mötet med Wings var Vallentuna starka i första perioden medans Wings vann andra perioden och gick till ledning med 3-2 vilket var klart i underkant. Vallentuna Hockey kommer ut till sista perioden i spel 3 mot 5 som man klarar ut och får sedan spela 5 mot 4 och kvitterar genom Dennis Finn-Olsson som gör sitt första mål i serie sammanhang för Vallentuna. Drygt minuten senare tar Vallentuna ledningen på nytt genom Felix Carenfelt som gör sitt tredje mål för kvällen. Med mindre än 5 minuter kvar av Matchen sätter Oskar Söderberg spiken i kistan genom sitt 5-3 mål även om det blev lite spänning med 26 sekunder kvar av matchen då slutresultat skrevs. Vallentuna steppade upp i ordentligt i stora delar av matchen bortsett från andra perioden i 10 minuter då Wings sköljde över med fart och finnes men fick dålig utdelning då Jirhage spelade säker burväktare.

Veckans match schema:

Onsdag, 20 oktober

19:00 Segeltorps IF-Vallentuna Hockey

Segeltorpshallen, Huddinge

Biljetter till matchen köper du på plats. Ej kontant hantering. Swish och kort betalning.